

Third video conference of the High-level Panel on International Financial Accountability, Transparency and Integrity for Achieving the 2030 Agenda

9 & 11 September 2020

WebEx meetings (connection details to be provided)

PRELIMINARY AGENDA 9 SEP 2020, DAY 1, all times are UTC		
13:00 – 13:10	Welcome Remarks FACTI Panel Co-chairs (10 min)	
13:10 – 14:20	Session 1: Review of Draft Interim Report Chaired by Dr. Ibrahim Mayaki - General Discussion and Part I, II - Presentation of the draft interim report highlights by the Co-chairs (10 min) - Open discussion among Panel members (60 min)	
14:20 – 14:30	Break Time (10 min)	
14:30 – 15:10	Session 2: Review of Draft Interim Report Chaired by Mr. José Antonio Ocampo - Part III: Cooperation in tax matters - Open discussion among Panel members (40 min)	
15:10 – 15:20	Break Time (10 min)	
15:20 – 16:00	Session 3: Review of Draft Interim Report Chaired by Ms. Susan Rose-Ackerman - Part III: Accountability, public reporting and anti-corruption - Open discussion among Panel members (40 min)	

11 SEP. 2020, DAY 2	
13:00 – 13:40	Session 4: Review of Draft Interim Report Chaired by Mr. Thomas Stelzer and Ms. Irene Ovonji-Odida - Part III: Cooperation and settling disputes - Open discussion among Panel members (40 min)
13:40 – 13:50	Break Time (10 min)
13:50 – 14:50	Session 5: Review of Draft Interim Report Chaired by Dr. Dalia Grybauskaité - Conclusion and Executive Summary - Open discussion among Panel members (60 min)
14:50 –15:00	Closing Segment FACTI Panel Co-chairs (10 min)