

Second video conference of the High-level Panel on International Financial Accountability, Transparency and Integrity for Achieving the 2030 Agenda

25 - 26 June, 29 June - 1 July

WebEx meetings (connection details to be provided)

PRELIMINARY AGENDA 25 JUNE 2020, DAY 1, all times are UTC 12:00 - 12:17 **Opening Segment** - Opening Remarks by FACTI Panel Co-chairs (10 min) - Remarks by Mr. Navid Hanif, Director of FSDO (7 min) 12:17 - 13:07 Session 1: Review of Background Paper - Tax information production, sharing, use and publication (BP 2) Chaired by Mr. José Antonio Ocampo - Short presentation of the background paper (10 min) - Open discussion among Panel members (40 min) 13:07 - 13:37 **Session 2: Review of Background Paper** - Appropriateness of international tax norms to developing country contexts (BP 3) Chaired by Mr. José Antonio Ocampo - Short presentation of the background paper (10 min) - Open discussion among Panel members (20 min) 13:37 - 13:50 Short Break (13 mins) 13:50 - 14:10 **Session 2 continued** - Open discussion among Panel members (20 min)

	DRAFI / TENTATIVE	
14:10 – 15:00	Session 3: Discussion on Next Steps for the Cluster's Work Chaired by Mr. José Antonio Ocampo	
	Guiding questions:	
	How to reflect the findings/ contributions of the papers into the interim report?	
	How will the papers contribute to discussion on cross-cutting issues?	
	What further actions are needed by the tax cluster?	
	- Open discussion among Panel members (50 min)	
26 JUNE 2020, DAY 2		
40-00 40-50	Occasion 4: Deview of Devloyment Deven	
12:00 – 12:50	Session 4: Review of Background Paper - Foreign bribery investigations and prosecutions (BP 6)	
	Chaired by Ms. Irene Ovonji-Odida	
	- Short presentation of the background paper (10 min)	
	- Open discussion among Panel members (40 min)	
12:50 – 13:05	Short Break (15 min)	
13:05 – 13:55	Session 5: Review of Background Paper	
	- Enhancing asset recovery and return (BP 7)	
	Chaired by Mr. Thomas Stelzer	
	- Short presentation of the background paper (10 min)	
	- Open discussion among Panel members (40 min)	
13:55 – 14:10	Short Break (15 min)	
14:10 – 15:00	Session 6: Review of Background Paper	
	- Peer review in financial integrity matter (BP 8)	
	Chaired by Ms. Irene Ovonji-Odida and Mr. Thomas Stelzer	
	- Short presentation of the background paper (10 min)	
	- Open discussion among Panel members (40 min)	
29 JUNE 2020, DAY 3		

12:00 – 12:50	Session 7: Discussion on Next Steps for the Cluster's Work Chaired by Ms. Irene Ovonji-Odida and Mr. Thomas Stelzer	
	Guiding questions:	
	How to reflect the findings/ contributions of the papers into the interim report?	
	How will the papers contribute to discussion on cross-cutting issues?	
	What further actions are needed by the international cooperation cluster?	
	- Open discussion among Panel members (50 min)	
12:50 – 13:05	Short Break (15 min)	
13:05 – 13:55	Session 8: Review of Background Paper - Transparency of asset and beneficial ownership information (BP 4) Chaired by Ms. Susan Rose-Ackerman	
	- Short presentation of the background paper (10 min)	
	- Open discussion among Panel members (40 min)	
13:55 – 14:10	Short Break (15 min)	
14:10 – 15:00	Session 9: Review of Background Paper - Anti-corruption measures (BP 5) Chaired by Ms. Susan Rose-Ackerman	
	- Short presentation of the background paper (10 min)	
	- Open discussion among Panel members (40 min)	
30 JUNE 2020, DAY 4		
12:00 – 12:50	Session 10: Discussion on Next Steps for the Cluster's Work Chaired by Ms. Susan Rose-Ackerman	
	Guiding questions:	
	 How to reflect the findings/ contributions of the papers into interim report? 	
	How will the papers contribute to discussion on cross-cutting issues?	

	DRAFI / TENTATIVE
	What further actions are needed by the anti-corruption cluster? - Open discussion among Panel members (50 min)
12:50 – 13:30	Session 11: Discussion on Interim Report Outline and Substance Chaired by Panel Co-chairs - Open discussion among Panel members (40 min)
13:30 – 13:50	Break Time (20 min)
13:50 – 15:00	Session 11 continued Chaired by Panel Co-chairs - Open discussion among Panel members (50 min) - Wrap-up (20 min)
1 JULY 2020, DAY 5	
12:00 – 12:40	Session 12: Discussion on Next Steps for the Panel's Work Chaired by Panel Co-chairs
	Publication and launch of the interim report;
	Communication and Engagement
	- Open discussion among Panel members (40 min)
12:40 – 12:50	Short Break (10 min)
12:50 – 13:30	Session 12 continued Chaired by Panel Co-chairs - Open discussion among Panel members (30 min) - Wrap-up (10 min)
13:30 – 13:45	Closing Segment Panel Co-chairs (15 min)
13:45 – 14:30	Interviews (TBD)